Coach Ellen is een warme doortastende coach die bij de eerste ontmoeting al veel spijkers op zijn kop sloeg.

Ze heeft mij daardoor in korte tijd erg geholpen kritischer naar mezelf te kijken, te leren luisteren naar mezelf en te kiezen voor mezelf wat mij erg vooruit geholpen heeft in mijn dagelijks leven.

Haar eigen methode die ze hanteert is duidelijk en geeft je snel stof om mee aan de slag te gaan. Ik heb erg veel aan haar gehad en kan het iedereen aanraden, het is een investering in jezelf!

Groetjes sebastiaan!!

Sebastiaan , Coaching

In korte tijd wist Ellen tot de kern van het probleem te komen. Het inzicht dat ze gaf in de situatie waar ik last van had werd snel inzichtelijk waardoor het gesprek direct inhoud had. Ellen gaf tools mee om mee verder te kunnen.

Ellen is een erg fijne vrouw om mee te praten. Ze luistert goed en vraagt door. Nogmaals dank voor het prettige coachings gesprek!

Anke, Relatiecoaching

Ellen is fijne warme vrouw die snel doorheeft waar de knelpunten zitten. Door met de 4 temperamenten aan de slag te gaan hebben we inzicht in onszelf gekregen. Zodoende de relatie te optimaliseren. Fijne duidelijke gesprekken met voorbeelden uit het leven. Zeer waardevol.

Senky Recensies van Coach EllenSenky & Olaf , Relatiecoaching

“Zeker, daadkrachtig,positief!”

Het contact met Ellen Pereira als coach is zeer positief. Ze staat daadkrachtig voor haar visie en manier van werken als coach en relatietherapeut.

We hadden gekozen voor het progamma ’samen in gesprek’. Je gaat echt samen aan je relatie werken wat wij heel fijn vonden. Niet alleen de vier temperamenten waar Ellen mee werkt heeft veel inzichten gegeven in mijzelf maar ook in mijn relatie. We zijn elkaar veel beter gaan begrijpen. De instrumenten waar Ellen mee werkt geeft nieuwe inzichten en handelingsadviezen waar je direct mee aan de slag kan voor jezelf en/ of met je partner en wat ook echt werkt!

Sanne - Recensies van Coach EllenSanne , Relatiecoaching

“Ellen reikt tools aan waar je te allen tijde naar terug kunt grijpen als je even dreigt te ‘struikelen’.  Mijn coachingsessies met haar hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht.” Vanaf moment een voelde ik een klik met Ellen, een bijzonder mooie warme vrouw die luistert, inleeft en er alles aan doet je te begrijpen. Ellen werkt veel met metaforen wat voor mij heel fijn werkt omdat ik goed kan visualiseren. Gedurende de jaren was ik mijzelf verloren en wist ik niet meer wie nou de echte Nadine was die ik wilde zijn, ik deed maar wat en was aan het overleven. Middels verschillende inzichten, handvatten en routines kan ik zeggen dat ik nu weer steeds meer tot mijzelf kom en dat ik er mag zijn ook al is alles niet perfect! Bedankt Ellen voor de onvoorwaardelijke steun ook buiten de sessies om!”

 

Nadin van Straten - Coaching Coach EllenNadine Straten , Coaching / Familie

Ik kwam bij Ellen omdat ik al jaren tegen dezelfde problemen aanloop. Het klikte meteen; een warme, hartelijke, lieve, maar ook zeer krachtige vrouw, die je zeer de ruimte geeft om je verhaal te doen. Je voelt je gehoord en begrepen. Een warm bad. Ze werkt met een goede en begrijpelijke methode.

De metaforen, handvatten en voorbeelden die ze gebruikt en aanreikt zijn duidelijk en herkenbaar. Ze geven je een goed inzicht in je problemen en lossen al je vragen op. Ellen geeft ook zo nu en dan voorbeelden uit haar eigen leven. Dat maakt de sessies zeer persoonlijk, ze is een geweldige en betrokken vrouw.

Ik ben zo blij dat ik gegaan ben!

Dank je wel voor je hulp de je steun!

En zeker ook voor je humor en relativeringsvermogen!

Veel liefs, Heleen

 

Heleen -Recensies van Coach EllenHeleen, Coaching

“Ellen is een hele fijne coach die daadwerkelijk luistert en snel bij de kern weet te komen. Door haar gedegen coaching, haar methoden en begeleiding ben ik tot inzichten gekomen die mij sterker en daadkrachtiger hebben gemaakt.

Ellen reikt tools aan waar je te allen tijde naar terug kunt grijpen als je even dreigt te ‘struikelen’.

Mijn coachingsessies met haar hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht.”

Stella

Stella , Coaching

“Coach Ellen is een warme vrouw die mij als jonge vrouw de juiste handvaten heeft geboden om doelbewust mijn visie tot leven te brengen. Zij heeft mij bewust gemaakt van mijn kernkwaliteiten en deze optimaal te gebruiken. Doormiddel van de 4 temperament, waar Ellen mee werkt, heb ik beter inzicht gekregen in wie ik ben. Nu kan ik sneller schakelen en omgaan met mijn minder positieve eigenschappen. Ellen heeft niet alleen mij, maar ook mijn familie geholpen om bewust te zijn van wie wij zijn en hoe wij met elkaar om kunnen gaan. Ik geloof dat ik en mijn familie hier ons hele leven profijt van zullen hebben en sterker staan als familie en als individu.” 

Madhavi Jeane - Coaching - Coach EllenMadhavi Jeane , Coaching / Familie

Coach Ellen is een oprecht en warm persoon. Ze daagt je uit om verder te kijken en wat ik zo top van haar vond, is dat ze iets vertelde over haar eigen ervaringen. Ze heeft me laten zien dat ik weer die sterke vrouw kan zijn die ik was.

Amelita Recensie Coach Ellen - Gelukkig zijn me jezelf in je relatie en werk - Coach Ellen voor individuele & relatiecoaching & SprekerAmelita, Relatiecoaching zakelijk

Beste Ellen, Wat een inspirerende sessies heb ik bij jou gehad. De 4 temperamenten waarmee je werkt, hebben me weer meer inzicht gegeven in mezelf en helpen mij om andere mensen beter te begrijpen. Met behulp van de ’10 sleutels’ heb je me geënthousiasmeerd om verder te gaan voor mijn passie. Dank je wel Ellen!

Maria Willebrands - Recensie Coach EllenMaria , Workshop

Ellen is een open persoonlijkheid. Ze neem haar tijd om haar cliënt in te schatten en laat daarmee zien dat je bij haar van harte welkom bent. Ze nodigt je echt uit om je te uiten. Zoals het een goede coach betaamt, is ze positief kritisch en kan ze recht door zee zijn. Daarnaast laat ze niet alleen haar cliënt zich kwetsbaar opstellen, maar geeft ze zelf het goede voorbeeld door haar eigen ervaringen als anekdote of voorbeeld te nemen. Ik kan iedereen Ellen van harte aanraden.

Christianne - Recensie Coach EllenChristianne , Coaching

Een heel fijne, interessante en zinvolle workshop. Ellen is een warme vrouw bij wie ik mij direct op mijn gemak voelde. Zeer zeker een aanrader als je er net zelf even niet meer uitkomt. Een zeer prettige steun in de rug.

Lyanne - Recensie Coach EllenLyanne , Workshop

Ik heb Coach Ellen benaderd omdat ik veel interesse in het coachingsvak heb. Ik studeer HRM (Human Resource Management) en vind coaching een zeer interessant onderdeel van mijn studie. Nadat ik haar heb benaderd, heeft zij aan mij aangeboden om samen de test van het persoonlijkheidsprofiel in te vullen. Ik hoefde niet lang na te denken en nam dit aanbod met veel plezier aan. Ellen haar kracht zit in de passie voor coachen. Ik vond het geweldig om te zien met hoeveel plezier zij dit doet. Ik heb een heel fijn gesprek met haar gehad en vind haar zeer inspirerend. Ik had eerlijk gezegd nog wel uren met haar door kunnen praten. Dit geldt voor mij zowel op zakelijk als op persoonlijk gebied. Haar positieve en enthousiaste houding is zeer aanstekelijk. Haar kennis, kunde én ervaring maakt haar heel goed in wat zij doet. Ik heb veel van haar geleerd en wil haar hartelijk danken voor deze waardevolle ervaring.

Harold - Coaching Coach EllenHarald , Coaching

Al jaren is Ellen een trouwe lieve vriendin van mij die ik regelmatig zie. In al deze jaren dat Ellen met haar vak bezig is blijft zij zich ontwikkelen op elk gebied om haar cliënten zo goed mogelijk te coachen. Ellen is een warme, lieve, enthousiaste en meelevende vrouw die zich goed in een ander kan verplaatsen en ook meteen begrijpt met welk probleem je zit. Met Ellen als coach krijg je een heel andere kijk op het leven en je dagelijkse doen en laten. Ik kan een ieder die zowel zakelijk of privé niet gelukkig in het leven staat Ellen aanbevelen. Trots om Ellen als vriendin te hebben. Ellen ga zo door!!

Antia - Recensie Coach EllenAnita Collé T Lam, Coaching / Relatiecoaching

Ellen is coach met passie voor haar specialisme. Ze heeft een warme persoonlijke benadering, stelt mensen op hun gemak, ze luistert goed en heeft duidelijke interesse in het verhaal achter de persoon om hierop haar kennis toe te passen.

Als iemand met levenservaring kan ze niet alleen theoretische maar ook praktische kennis toepassen. Een mooie combinatie die zeker aan te raden is!

Tom - Recensies van Coach EllenTom, Coaching

Ellen is een professionele coach die op een unieke manier haar kennis en vaardigheden weet te combineren, waardoor je volledig jezelf kunt zijn tijdens de gesprekken. Ik raad iedereen in elk geval aan het gratis eerste gesprek met haar te hebben, alleen daarvan word je al wijzer.

Monique - Coach EllenMonique, Coaching

“Ze neemt de tijd voor je en stelt je op je gemak.”

Communicatie met Ellen is zeer duidelijk. Ze stelt je op je gemak en luistert goed naar je klachten. Als je iets niet begrijp , komt ze met een voorbeeld of vertelt iets over haar eigen ervaring. Prettig persoonlijkheid en heel vriendelijk.

Anoniem, Relatiecoaching

Dank je wel voor de professionele en warme gesprekken, waardevolle spiegelingen en bruikbare handvaten!

Tineke - Recensie Coach EllenTineke , Coaching

Beste Ellen, Wat heb ik toch veel van je geleerd. Ik vind je een hele fijne professionele coach. Je hebt mij de ruimte en kracht gegeven toch weer beter te luisteren naar mijzelf. Door de vier temperamenten waarmee je werkt, begrijp ik mijzelf ook veel beter. Je weet heel snel tot de essentie door te dringen, voelt en ziet zoveel. Ook vind ik dat je dingen heel duidelijk uitlegt. Bedankt voor deze ervaring. Je bent een topper!

Sevinç Karasu - Recensie Coach EllenSevinç Karasu, Workshop

Ellen is een professionele coach die op een unieke manier haar kennis en vaardigheden weet te combineren, waardoor je volledig jezelf kunt zijn tijdens de gesprekken. Ik raad iedereen in elk geval aan het gratis eerste gesprek met haar te hebben, alleen daarvan word je al wijzer.

Erik - Coach EllenErik , Coaching

Coach Ellen heeft een groot empathisch vermogen en voelt snel en feilloos aan waar het probleem zit. Ze is in staat de ander zeer op zijn/haar gemak te stellen waardoor het mogelijk is snel tot resultaten te komen.

Wanda - Coach EllenWanda, Coaching

Het is zo knap dat Ellen in al haar uitingen gelijk en transparant overkomt. Haar site, haar prachtige werk/spreekkamer en haar verschijning geven je meteen een goede indruk met wie je te maken hebt. En dat is met een warm, betrokken en geïnteresseerd persoon die vastbesloten is om je verder te helpen in het leven. Je gaat niet eerder de deur uit voor er nieuwe inzichten zijn.

Maarten - Coaching bij Coach EllenMaarten, Coaching

Een aantal jaren geleden door Ellen ge-coached. Deze coaching was op zowel persoonlijk als zakelijk niveau en heeft mij enorm geholpen. Ellen is oprecht, doortastend, enthousiast en heeft mij geleerd zelf tot de juiste inzichten te komen.

Silvia , Relatiecoaching

Ellen heeft mij enorm geholpen met het coachen en begeleiden van mij als persoon en als mens. Hierdoor sta ik sterker in mijn schoenen en begrijp ik anderen beter.

Johann , Relatiecoaching

Ellen is een coach die feilloos aanvoelt hoe ze je op gemak kan stellen en daardoor ontstaat er een goed vertrouwen. In korte tijd kom je er achter hoe sterk jezelf bent en hoe snel je eigenlijk kan doorpakken. Een positieve vrouw die goed in het leven staat en dat ook uitstraalt naar de mensen die ze coacht.

Yuval - Coaching bij Coach EllenYuval, Coaching