Een tiendelig podcast serie over relaties!

Een kijkje in de praktijk van Coach Ellen is een tiendelig podcast serie die gemaakt is op basis van de “10 sleutels gelukkig zijn in je relatie.” Situaties en gebeurtenissen die we allemaal in onze relatie meemaken. Elk verhaal gaat over een echtpaar en is gekoppeld aan de vier temperamenten. Je kan op mijn website coachellen.nl het overzicht van de vier temperamenten en de 10 sleutels gratis downloaden. Luister naar het eerste verhaal van Rob & Sophie. Sophie heeft het gevoel dat ze niet begrepen wordt door Rob.
Heel veel luister plezier.

Luister de 10 podcasts op

Spotify iTunes Anchor Apple Podcast

Gratis Ebook - 10 Podcast Gelukkig in je relatie - Coach Ellen

Het overzicht van
de vier temperamenten en de
“10 sleutels gelukkig zijn in je relatie”

Download gratis

10 delig podcast serie over relaties

Een kijkje in de praktijk van Coach Ellen

Sleutel 1
Begrijpen en begrepen worden
Het verhaal van

Rob & Sophie

Sophie heeft vaak het gevoel dat ze niet begrepen wordt door Rob. Rob komt van zijn werk en heeft een zware dag achter de rug. Hij stapt de keuken binnen, zucht….

Luister naar de podcast
Een kijkje in de praktijk van Coach Ellen is een tiendelig podcast serie die gemaakt is op basis van de “10 sleutels gelukkig zijn in je relatie.” - Sleutel 2

Sleutel 2
Weten wie je bent
Het verhaal van

Josefien & Tim

Tim heeft het gevoel dat hij het leven van Josefien leidt. Tijdens het intake gesprek leerde ik Josefien & Tim kennen. Het was heel duidelijk dat Josefien precies wist….

Luister naar de podcast
Podcast - Een kijkje in de praktijk van Coach Ellen is een tiendelig podcast serie die gemaakt is op basis van de “10 sleutels gelukkig zijn in je relatie.” - Sleutel 3

Sleutel 3
Vertrouwen moet je verdienen
Het verhaal van

Sophie & Hugo

Tijdens het intakegesprek merkte ik al snel dat Sophie genoeg had van het jaloerse gedrag van Hugo.Sophie komt na een dag werken later thuis dan dat….

Luister naar de podcast
Podcast - Een kijkje in de praktijk van Coach Ellen is een tiendelig podcast serie die gemaakt is op basis van de “10 sleutels gelukkig zijn in je relatie.” - Sleutel 4

Sleutel 4
Eerlijk duurt het langst
Het verhaal van

Rob & Mary

Tijdens het Intakegesprek merkte ik al snel dat Rob niet altijd even eerlijk was tegen Mary. Ook had Mary veel moeite om de confrontatie aan te gaan.

Luister naar de podcast

Sleutel 5
Communicatie is pingpongen
Het verhaal van

Sophie & Tim

Tijdens het intakegesprek merkte ik al snel, dat Sophie, Tim niet veel ruimte gaf om iets te vertellen. Tim was stil, keek naar ons en zat met zijn armen over elkaar.

Luister naar de podcast

Sleutel 6
Neem samen verantwoordelijkheid
Het verhaal van

Tim & Josefien

Tijdens het intakegesprek merkte ik al snel, dat afspraken maken heel belangrijk voor Josefien is. Simon daarentegen vond het allemaal wel best, hij nam de dag zoals die komt.

Luister naar de podcast

Sleutel 7
Maak keuzes
Het verhaal van

Mary & Hugo

Tijdens het intakegesprek merkte ik al snel dat Hugo en Mary alle twee erg introvert zijn. Mary vindt het heel moeilijk om keuzes te maken en de confrontatie aan te gaan.

Luister naar de podcast

Sleutel 8
Emoties enz
Het verhaal van

Rob & Sophie

Tijdens het intakegesprek merkte ik al snel, dat er veel afstand tussen Rob en Sophie was. Rob was heel erg druk met zijn werk en Sophie was verdrietig.

Luister naar de podcast

Sleutel 9
Intimiteit
Het verhaal van

Karin & Tim

Tijdens het intakegesprek merkte ik al snel dat er veel afstand is tussen Karin en Tim. Binnenkomend wilde ze niet naast elkaar zitten, maar tegen over elkaar.

Luister naar de podcast

Sleutel 10
Maak samen de spelregels
Het verhaal van

Sophie & Rob

Tijdens het intakegesprek moest ik duidelijke afspraken maken wie het woord mocht hebben anders liep het uit de hand. De sfeer was te snijden.

Luister naar de podcast

Gelukkig zijn met jezelf, in je relatie en werk, begint bij het weten wie je bent.

Bel voor een gratis intakegesprek