Coach Ellen - voor coaching en trainingen - Hilversum -'t Gooi

Als Coach help ik je
de beste versie van jezelf te worden zodat jij
de dirigent van je leven wordt!

“Gelukkig zijn met jezelf” is makkelijker gezegd
dan gedaan. We weten dat we allemaal verschillend
zijn, maar toch geven we teveel aandacht aan
“wat een ander van ons denkt.”
Dit kan je onzeker of ongelukkig maken,
zowel privé als in je werk.

Persoonlijke ontwikkeling 2017-09-06T16:01:08+00:00
Maak een afspraak voor een gratis 30 minuten telefonisch intake gesprek

Persoonlijke ontwikkeling

Hoe jij over jezelf denkt en wat jij jezelf waard vindt, heeft invloed op je eigen leven, je relatie en werk. Daarom is het van belang dat je weet wie je bent en waar je wel en niet goed in bent. Begin bij de basis en dat is: weten wie je bent. Dat is het fundament van jouw leven, hoe jouw leven eruit ziet, maar ook in je relatie en werk.

Want “Gelukkig zijn met jezelf” is makkelijker gezegd dan gedaan. We weten dat we allemaal verschillend zijn, maar toch geven we teveel aandacht aan “wat een ander van ons denkt.” Dit kan je onzeker of ongelukkig maken. zowel privé als in je werk.

Ieder mens, man of vrouw heeft sterkte en zwakke eigenschappen. Het begint al bij het verschil dat je introvert of extravert bent. De één is niet beter dan de ander. Het draait erom dat je weet wie je bent en waar je goed in bent, wat jou gelukkig maakt.

Want soms sta je in het leven op een kruispunt en weet je niet meer wat je wilt. Waarom je op dat kruispunt staat maakt niet uit, één ding weet je zeker: je wilt niet verder zo. Aan jezelf werken en jezelf accepteren zoals jij bent om gelukkig te zijn met jezelf, is de eerste stap die je kan maken.

Werkwijze

We beginnen met een intake gesprek van 1 tot 2 uur waar jij je eigen verhaal kan doen.

In het intakegesprek zoek ik de essentie van jouw probleem. Vervolgens (als het klikt aan beide kanten) gaan we in overleg een plan van aanpak maken.

Je gaat een persoonlijkheidsprofiel-test maken van de vier temperamenten. Hierdoor brengen we jouw leven en dat van jou als persoon in kaart. Zo komen we er achter hoe goed jij jezelf kent, hoe je communiceert, hoe jij jezelf ziet en wat jij jezelf waard vindt. Door deze vragen te beantwoorden brengen we samen het probleem in kaart.

Hierna gaan we kijken wat jij wilt veranderen in je leven en/of aan jezelf of dat je jezelf leert accepteren. We gaan werken aan je communicatie, aan je zelfbeeld en aan hoe jij met je emoties omgaat.

Door je te focussen op wat je wilt bereiken en hoe jijzelf wilt presenteren zal je zien dat je de antwoorden in jezelf vindt. Het zit al in je je moet er alleen naar gaan kijken.

Coachingstraject

Coachingstrajecten wordt samengesteld naar jouw wensen en bestaan uit o.a. een

 • Intake gesprek 1 tot 2 uur
 • Persoonlijkheidstest 2 uur
 • Coachings sessies (aantal uren in overleg)
 • Evaluatie 1 tot 2 uur
 • Vervolgtraject uren in overleg

In een intake van 1 tot 2 uur je verhaal kwijt zodat er een duidelijk beeld ontstaat van je problemen. Vervolgens (als het klikt aan beide kanten) gaan we in overleg een plan van aanpak maken.

Klik hier voor offerte op maat

Tarieven

 • Intakegesprek € 105,00 / 1 uur p.p.
 • Intakegesprek telefonisch van 30 minuten GRATIS –  klik hier voor meer info
 • Coaching per uur € 85,00 p.p.
 • Relatie coaching per uur € 130,00 p.paar
 • Persoonlijkheidsprofiel test + coaching € 185,00 / 2 uur p.p.
 • Familiegesprek € 450,00 / per dag deel max. 5 pers. 3.5 uur
 • Kies je voor een coachingstraject ontvang je 5% korting bij betaling ineens
NEEM CONTACT OP