Gelukkig zijn met jezelf, je relatie en werk
begint bij het nemen van de eerste stap!

Persoonlijke coaching

Hoe jij over jezelf denkt en wat jij jezelf waard vindt, heeft invloed op je eigen leven, je relatie en werk. Daarom is het van belang dat je weet wie je bent en waar je wel en niet goed in bent. Begin bij de basis en dat is: weten wie je bent. Dat is het fundament van jouw leven, hoe jouw leven eruit ziet, maar ook in je relatie en werk.

Want “Gelukkig zijn met jezelf” is makkelijker gezegd dan gedaan. We weten dat we allemaal verschillend zijn, maar toch geven we teveel aandacht aan “wat een ander van ons denkt.” Dit kan je onzeker of ongelukkig maken. zowel privé als in je werk.

Ieder mens, man of vrouw heeft sterkte en zwakke eigenschappen. Het begint al bij het verschil dat je introvert of extravert bent. De één is niet beter dan de ander. Het draait erom dat je weet wie je bent en waar je goed in bent, wat jou gelukkig maakt.

Want soms sta je in het leven op een kruispunt en weet je niet meer wat je wilt. Waarom je op dat kruispunt staat maakt niet uit, één ding weet je zeker: je wilt niet verder zo. Aan jezelf werken en jezelf accepteren zoals jij bent om gelukkig te zijn met jezelf, is de eerste stap die je kan maken.

Werkwijze

Bij persoonlijke coaching kan je kiezen uit 3 programma’s. Basisprogramma, In gesprek.

De persoonlijke coaching’s programma’s zijn speciaal samengesteld. Klik op een programma voor meer informatie.

Alle programma’s zijn voorzien van het maken van een persoonlijkheidsprofiel-test op basis van de vier temperamenten.

Hierdoor brengen we jouw leven en dat van jou als persoon in kaart. Zo komen we er achter hoe goed jij jezelf kent, hoe je communiceert, hoe jij jezelf ziet en wat jij jezelf waard vindt. Door deze vragen te beantwoorden brengen we samen het probleem in kaart.

Hierna gaan we kijken wat jij wilt veranderen in je leven en/of aan jezelf of dat je jezelf leert accepteren. We gaan werken aan je communicatie, aan je zelfbeeld en aan hoe jij met je emoties omgaat.

Door je te focussen op wat je wilt bereiken en hoe jijzelf wilt presenteren zal je zien dat je de antwoorden in jezelf vindt. Het zit al in je, je moet er alleen naar gaan kijken.

Tijdens het traject gaan we werken met de
“10 sleutels “Gelukkig zijn met jezelf”

Ook bied ik instrumenten aan om oplossingen te vinden voor je problemen. We gaan o.a. werken aan weten wie je bent, communicatie, emoties, gewoontes, overtuigingen en het maken van keuzes. In het werkboek vind je verschillende werkvormen waar je meteen mee aan de slag kan.

Door er zelf hard aan te werken via opdrachten en verantwoordelijkheid te nemen, ontstaat er een doorbraak.

Je zal jezelf en de ander veel beter gaan begrijpen waarom je de dingen doet zoals je ze doet.

Recensies

Nadin van Straten - Coaching Coach Ellen

“Ellen reikt tools aan waar je te allen tijde naar terug kunt grijpen als je even dreigt te ‘struikelen’.  Mijn coachingsessies met haar hebben mij veel nieuwe inzichten gebracht.” Vanaf moment een voelde ik een klik met Ellen, een bijzonder mooie warme vrouw die luistert, inleeft en er alles aan doet je te begrijpen. Ellen werkt veel met metaforen wat voor mij heel fijn werkt omdat ik goed kan visualiseren. Gedurende de jaren was ik mijzelf verloren en wist ik niet meer wie nou de echte Nadine was die ik wilde zijn, ik deed maar wat en was aan het overleven. Middels verschillende inzichten, handvatten en routines kan ik zeggen dat ik nu weer steeds meer tot mijzelf kom en dat ik er mag zijn ook al is alles niet perfect! Bedankt Ellen voor de onvoorwaardelijke steun ook buiten de sessies om!”

nadine Straten, Coaching

“Ze neemt de tijd voor je en stelt je op je gemak.”

Communicatie met Ellen is zeer duidelijk. Ze stelt je op je gemak en luistert goed naar je klachten. Als je iets niet begrijp , komt ze met een voorbeeld of vertelt iets over haar eigen ervaring. Prettig persoonlijkheid en heel vriendelijk.

Anoniem, Relatiecoaching
Wanda - Coach Ellen

Coach Ellen heeft een groot empathisch vermogen en voelt snel en feilloos aan waar het probleem zit. Ze is in staat de ander zeer op zijn/haar gemak te stellen waardoor het mogelijk is snel tot resultaten te komen.

Wanda, Coaching
Sanne Floris - Coach Ellen

“Zeker, daadkrachtig,positief!”

Het contact met Ellen Pereira als persoon, ZZP’er en coach is zeer positief. Ze staat daadkrachtig voor haar visie en manier van werken als coach en relatietherapeut. Ze geeft inzichten en handelingsadviezen waar je direct mee aan de slag kan voor jezelf en/ of met je partner en wat ook echt werkt!

Sanne Floris, Coaching
Tineke - Recensie Coach Ellen

Dank je wel voor de professionele en warme gesprekken, waardevolle spiegelingen en bruikbare handvaten!

Tineke, Coaching

De programma’s

– Basis – In gesprek –

BASIS Progamma - Coach Ellen

Ontdek wie je bent door middel van onze persoonlijkheidstest en een dagdeel persoonlijke coaching.

BASIS
In gesprek Progamma - Coach Ellen

Individueel coachingstraject met persoonlijke begeleiding van Coach Ellen.

in gesprek