Mijn persoonlijk verhaal

Je verleden hoeft je toekomst niet te bepalen. Dat is wat ik geleerd heb in mijn persoonlijke zoektocht. Het boek over mijn leven, de eerste hoofdstukken zijn al geschreven. Dit is bepaald o.a. door mijn opvoeding, de overtuigingen van mijn ouders en hoe mijn jeugd verlopen is. De pagina’s van de toekomst, die nog blanco zijn, die hoofdstukken schrijf ik.

Mijn naam is Ellen Pereira en ik breng meer dan 60 jaar levenservaring mee. Na mijn scheiding kwam ik erachter hoe belangrijk het is te weten wie je echt bent. Dat je je identiteit kent en wat je kracht is. Mijn persoonlijke zoektocht in die periode ging gepaard met pieken en dalen en leverde veel nieuwe inzichten op.

In de opleidingen die ik gevolgd heb en uit de boeken die ik heb gelezen, leerde ik hoe belangrijk het is om keuzes te maken en je verantwoordelijkheid te nemen. Maar ook je doelen duidelijk te hebben en dat één stap zetten beter is dan geen.

Mijn grootste stap was me te laten omscholen bij Hogeschool inHolland tot Coach & Trainer en heb ik de opleiding afgrond als NLP practitioner.

Het begint allemaal bij het weten wie je bent!

Ik weet nu wie ik ben!

In mijn persoonlijke zoektocht heb ik ontdekt waar mijn kracht ligt en zelfs dat ik die kan inzetten om anderen mee te helpen.

Ik weet nu wie ik ben en wat ik wil: anderen coachen en trainen om meer zichzelf te durven zijn, keuzes te leren maken, het vertrouwen te hebben dat wat ze doen goed is.

Daarmee begeleid ik al een aantal jaren vrouwen en mannen die op zoek zijn naar wie ze nu echt zijn, jongeren en studenten die denken dat ze overal alleen voor staan, mensen met relatieproblemen en andere ondernemers die amper durven te vertellen wat ze te bieden hebben.

Soms is een kort traject voldoende om het verschil te maken, soms komen we al coachend op diepere lagen die de oorzaak zijn van onzekerheid en het niet jezelf zijn.

Weet wat je waard bent!

Hoe het ook met de relatie met anderen zit, het begint allemaal bij jou. Ken je jezelf, weet je wat voor type mens je bent, wat voor mensen je aantrekt en welke je afstoot en waarom? Weet waar je goed in bent?

Heb je voldoende zelfvertrouwen jezelf sterk neer te zetten en uit te komen voor je overtuigingen? Durf je om hulp te vragen en laat je anderen toe in je leven?

Hoe jij over jezelf denkt en wat jij jezelf waard vindt bepaald hoe je eigen leven eruit ziet, je liefdesrelatie en je werk. Na mijn scheiding ben ik nu gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven Gert, samen hebben we 4 volwassen kinderen.

Daarnaast hou ik van lekker koken en samen eten, films met een goed verhaal en mooie muziek en lees graag een goed boek.

Weet wat je waard bent is van groot belang, dat bepaald hoe jou leven eruit ziet!

Contact

Het kost tijd en het is hard werken

Dat het tijd kost en hard werken is, is niet erg, dat maakt je alleen maar sterker. Nu ben ik NLP Practitioner en ik heb mij laten omscholen bij Hogeschool inHolland tot Coach en Trainer.

Nu kan ik echt zeggen dat ik zelfvertrouwen heb en dat ik in mijzelf geloof en geef ik mijzelf een 8 en op sommige dagen zelfs een 9. Geen 10 want ik kan mijzelf nog altijd ontwikkelen. Wat ik uitstraal geef ik door aan mijn kinderen en dat is nu iets heel moois!

Vind je passie

Het meest bijzondere wat ik in mijn praktijk heb mogen meemaken, is het veranderen van iemand die zijn zelfvertrouwen een 3 gaf en intens teleurgesteld in het leven in een zelfverzekerde persoon die met rechte rug door het leven gaat en zichzelf nu een overtuigende 8 geeft.

En een stel dat met een pijnlijke en verdrietige situatie vroeg om relatiecoaching en nu dankzij mijn handvatten weer gelukkig is samen, het fundament heeft om tegen een stootje te kunnen en van de scheuren daarin voor ze gecoacht werden niets meer merken.
Wat heb ik een mooi vak!

Contact

Missie

Mijn missie is om jou te inspireren om de beste versie van jezelf te worden. Om jezelf en een ander beter te begrijpen. Zodat we goed met elkaar kunnen samenwerken en in harmonie kunnen samenleven, met wederzijds respect. Waar we samen bruggen bouwen voor een  mooiere wereld.

Visie

Coaching bieden waarbij bewust leven en zijn, het fundament is. Beginnen bij de basis, “weten wie je bent”! Want dit heeft invloed op je eigen leven, je relatie en werk. Bewustwording in de beste versie van jezelf zijn, want dat zit in je, je moet er alleen naar gaan kijken. Leef je leven en maak van jou leven een meesterwerk!