DIT BERICHT KOST JE 5 MINUTEN VAN JE TIJD…..: )

Tegenwoordig zijn we allemaal druk, druk, druk. Doordat ik 57 jaar jong ben kan ik vergelijken met hoe het vroeger was. Nu wil ik absoluut niet zeggen dat het vroeger beter was. Ik vind deze tijd geweldig maar we zijn allemaal wel heel erg druk.

Ik heb de stoute schoenen aangedaan en ben video’s gaan maken. Nu moet je weten dat ik dit doodeng vond. Wij (onze generatie) is het niet gewend om zichzelf zo te laten zien, en dat doe je echt bij een video maken, jezelf laten zien. ( o my lord, je moet eens weten………..)

Cursus bij Ted Daamen van Easy video marketing gedaan, echt heel goed kan niet anders zeggen. En het heeft me zeker verder geholpen en daarom maak ik nu video’s.  Bij het maken van de video was een ding heel duidelijk, de video mocht niet langer zijn dan 2.5 tot hooguit 3 minuten. Men kijkt toch niet langer.

Conclusie:

We hebben tegenwoordig geen tijd meer! Jammer, want soms is het echt heel fijn om lief voor jezelf te zijn en goed voor jezelf te zorgen. Gewoon even tot rust komen. Omdat ik kan vergelijken met vroeger, weet ik hoe het was en voelt…..en laat ik je zeggen dat is best heel prettig. Het geeft je een rustig gevoel, ook in je hoofd.

Een ding is zeker, als Coach neem ik echt de tijd voor je. Als iemand bij mij komt voor een intake, dan kun je in 1 tot 2 uur echt je verhaal kwijt. Zodat we het probleem echt op tafel kunnen leggen en je het gevoel heb gekregen dat ik je echt begrijp.

Ik heb overigens goed nieuws voor je!

Ik geef een EVENT “Gelukkig zijn met jezelf”.
Klik op de link en je vind meer informatie over het event.

Via deze link vind je een CADEAUTJE: Even tijd voor jezelf. Deze kan je gratis downloaden.

Als je vragen hebt, dan hoor ik het graag en neem ik uiteraard de tijd voor je : )

Geniet van de dag.

Een gelukkige groet,

Coach Ellen