Gelukkig zijn me jezelf in je relatie en werk - Coach Ellen voor individuele & relatiecoaching  

Bekijk de programma's

Gelukkig zijn met jezelf,
in je relatie en werk
begint bij het nemen
van de eerste stap

Individuele coaching

Individuele coaching 2017-11-15T18:27:53+00:00

Individuele coaching – de Programma’s

BASIS Progamma - Coach Ellen
BASIS
In gesprek Progamma - Coach Ellen
in gesprek
VERDIEPING Progamma - Coach Ellen
verdiepings

Individuele coaching

Hoe jij over jezelf denkt en wat jij jezelf waard vindt, heeft invloed op je eigen leven, je relatie en werk. Daarom is het van belang dat je weet wie je bent en waar je wel en niet goed in bent. Begin bij de basis en dat is: weten wie je bent. Dat is het fundament van jouw leven, hoe jouw leven eruit ziet, maar ook in je relatie en werk.

Want “Gelukkig zijn met jezelf” is makkelijker gezegd dan gedaan. We weten dat we allemaal verschillend zijn, maar toch geven we teveel aandacht aan “wat een ander van ons denkt.” Dit kan je onzeker of ongelukkig maken. zowel privé als in je werk.

Ieder mens, man of vrouw heeft sterkte en zwakke eigenschappen. Het begint al bij het verschil dat je introvert of extravert bent. De één is niet beter dan de ander. Het draait erom dat je weet wie je bent en waar je goed in bent, wat jou gelukkig maakt.

Want soms sta je in het leven op een kruispunt en weet je niet meer wat je wilt. Waarom je op dat kruispunt staat maakt niet uit, één ding weet je zeker: je wilt niet verder zo. Aan jezelf werken en jezelf accepteren zoals jij bent om gelukkig te zijn met jezelf, is de eerste stap die je kan maken.

Werkwijze

Bij individuele coaching kan je kiezen uit 3 programma’s. Basisprogramma, In gesprek en Verdiepingsprogramma.

De individuele coaching’s programma’s zijn speciaal samengesteld. Klik op een programma voor meer informatie.

Alle programma’s zijn voorzien van het maken van een persoonlijkheidsprofiel-test op basis van de vier temperamenten.

Hierdoor brengen we jouw leven en dat van jou als persoon in kaart. Zo komen we er achter hoe goed jij jezelf kent, hoe je communiceert, hoe jij jezelf ziet en wat jij jezelf waard vindt. Door deze vragen te beantwoorden brengen we samen het probleem in kaart.

Hierna gaan we kijken wat jij wilt veranderen in je leven en/of aan jezelf of dat je jezelf leert accepteren. We gaan werken aan je communicatie, aan je zelfbeeld en aan hoe jij met je emoties omgaat.

Door je te focussen op wat je wilt bereiken en hoe jijzelf wilt presenteren zal je zien dat je de antwoorden in jezelf vindt. Het zit al in je, je moet er alleen naar gaan kijken.

Over Coach Ellen & Missie

In mijn persoonlijke zoektocht heb ik ontdekt waar mijn kracht ligt en zelfs dat ik die kan inzetten om anderen mee te helpen. Ik weet nu wie ik ben en wat ik wil: anderen coachen en trainen om meer zichzelf te durven zijn, keuzes te leren maken, het vertrouwen te hebben dat wat ze doen goed is.

Daarmee begeleid ik al een aantal jaren vrouwen en mannen die op zoek zijn naar wie ze nu echt zijn, jongeren en studenten die denken dat ze overal alleen voor staan, mensen met relatieproblemen maar ook andere ondernemers die amper durven te vertellen wat ze te bieden hebben.

Mijn missie is vrouwen en mannen te inspireren om de beste versie van henzelf te worden. Zodat je jezelf en elkaar goed kan begrijpen, waardoor wij prettiger met elkaar kunnen samenleven. Voor een mooiere wereld. Met elkaar voor elkaar!