BASIS PROGRAMMA INDIVIDUEEL COACHING
PROGRAMMA ‘IN GESPREK’ INDIVIDUEEL COACHING

Basisprogramma
Individueel

Bouw aan meer zelfvertrouwen
door te weten wie je echt bent 

Tijdens het basisprogramma ga je jezelf echt leren kennen, waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Bewust worden van de beste versie van jezelf want dat zit in je, je moet er alleen naar gaan kijken. Leef je leven en maak van jou leven een meesterwerk!

Als twijfelen en onzekerheid je leven bepaald 

Wanneer je twijfelt aan jezelf heeft dit invloed op je leven, relatie en werk. In plaats van bewust te zijn waar je echt goed in bent, je sterke eigenschappen, weet je beter op te noemen waar je niet goed in bent, je zwakke eigenschappen. Je vindt het moeilijk om in gezelschap jezelf te zijn? Ook houdt je je meer bezig met wat een ander van je jou denkt?

Meer lezen…. klik op de button

BASIS PROGRAMMA INDIVIDUEEL COACHING

Progamma ‘In gesprek’
Individueel

Een coaching programma waarbij je leert
echt jezelf te zijn vanuit je kracht

Soms sta je in het leven op een kruispunt. Onzekerheid en twijfel beheerst je leven. Één ding weet je zeker: je wilt niet verder zo, maar waar moet je beginnen? Tijdens het programma ‘in gesprek’ gaan we flinke stappen zetten. Je gaat op zoek naar beste versie van jezelf want dat zit in je, je moet er alleen naar gaan kijken.

Hoe vaak moet jij op een kruispunt staan?

In mijn praktijk vraag ik altijd tijdens een intake; “weet jij wie je bent en weet je waar je echt goed in bent?” Ik krijg 9 van de 10 keer het antwoord; ‘dat is een goede vraag maar dat weet ik niet, ik weet wel waar ik niet goed in ben!’ Als je bewuster bent waar je niet goed in bent dan zal onzekerheid en twijfel je leven beheersen. Het zal invloed hebben op je eigen leven, je relatie en zeker ook je werk. Je kent vast het stemmetje dat (vaak) tegen je zegt: ‘dat kan je toch niet’ of ‘doe maar niet’. En er zullen momenten zijn dat je je ongelukkig voelt.

Meer lezen…. klik op de button

PROGRAMMA ‘IN GESPREK’ INDIVIDUEEL COACHING