Coach Ellen - voor individuele & relatiecoaching - Hilversum -'t Gooi

Ik vond het heel eng
om voor die camera te staan!

Je komt er niet meer onderuit om een video te maken en vertellen over waar jij goed in bent. Ik draai mijn hand er nu niet meer voor om. Maar dat was echt anders, ik vond het dood eng en heel naar om mijzelf te zien. Het stemmetje die heel luid en allerlei redden opnoemde waarom ik het toch niet zou doen.

Ik ben naar een cursus gegaan van Ted Daamen van Easy video marketing, echt heel goed! Het heeft me echt verder geholpen, Ted zei wel je moet veel oefenen en dat heb ik gedaan. Nu maak ik video’s en editen ze zelf. Ik heb zelfs een online training ‘Jezelf en elkaar echt begrijpen’ en daar heb ik veel video’s voor op moeten nemen. Ik vind het zelfs leuk.

Ted en ik hebben elkaar weer gesproken en daar is een video van. Daar vertel ik over mijn angst en welke stappen ik heb genomen en hoe Ted mij geholpen heeft.